Мира Радева остана без мъж

Иво е вторият напуснал къщата на VIP Brother
12
Мира Радева остана без мъж
Снимка: VIP Brother

Семейството на Мира Радева в шоуто VIP Brother намаля, след като приятелят й Иво последва съдбата на Еделвайс и стана вторият изгонен. Според коментаторите вотът на зрителите е логичен, тъй като Иво бил твърде пасивен.

Самият той също призна, че хората не са видели неговото истинско "Аз". По време на риалитито стана ясно, че Иво е една от причините Мира Радева да не отиде на сватбата на дъщеря си и да се запознае със зет си едва в Къщата в Нови хан. Причините за обтегнатите отношения между гаджето на социоложката и нейната дъщеря обаче си останаха скрити.

Иво пък разкри, че е впечатлен от своите съквартиранти и най-вече от спортистите.

Най-атрактивен по време на номинациите бе събралият най-много гласове за гонене от другите участници - Павел Чернев. Националистът се преобрази на фея, сложи подходящата рокля и обувки на токчета и изпълняваше желания на част от съквартирантите.

Той обясни колко обича Мира Радева, направи педикюр на дъщеря й, постара се и за нова прическа на Ваня Червенкова. Желанието, което се падна на Мишо Шамара бе танц, като Чернев се превъплъти в балерина от "Лебедово езеро".

Футболистът Стойко Сакалиев пък бе най-потърпевш, тъй като трябваше да усеща целувките на Павел по тялото си. Атрактивно изиграната роля се хареса на зрителите и първият спасен бе именно политикът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: ИвоПавел ЧерневVIP Brother
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
15
 
! Отговори
Доволен Иво преди 10 години
Аз пък си мисля че Иво е най-доволен от цялата ситуация около изгонването.Не случайно Мира го пвлече със себе си,от ревност.Сега момчето ще може да люшка любовницата си на спокойствие пред телевизора, докато Мира се прави на клоун пред цяла България.
10
1
 
5
 
! Отговори
Кутев преди 10 години
Другарю, сложили ли вече качето със зеле ?
9
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Иво прави секс с дъщерята на Радева и затова Радева ще остане без мъж.
8
5
 
11
 
! Отговори
koce преди 10 години
Много хубаво и интересно шоу. Гледам всички епизоди. Показва цвета на нацията. Само доказали се хора. Има много да учим от тях за да можем да достигнем малка част от успехите им. Не знам има ли възможност да се гледа нон-стоп. Много е поучително. Трябва да се включи в образованието.
7
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ?И аз се чудя какво да ги коментираме. След като организаторите, а и участниците си вземат едни хубави пари, а за нас остава сеирът и да блеем като овце по форумите. Не, мерси. Не ги гледам, много от тях не ги и знам какви са.
6
1
 
17
 
! Отговори
ined преди 10 години
Къв е тоя дето е до Иво?
5
2
 
3
 
! Отговори
PAVE преди 10 години
ZA6TO SE GLEDAT TAKIVA TUPI PREDAVANIQ.NAPRAVETE PREDAVANIQ ZA PROBLEMITE NA OBIKNOVENNIQ GRAJDANIN,ZA NEGOVITE NEZGODI PERIPETI,ILI TOVA NQMA DA DONESE PRIHODI NA TELEVIZIQTA.
4
2
 
13
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 10 години
Нашенското...шоу върви в пълен...ход,извън Брадъра.Колкото до Иво;няма нужда да...мисли и това личи по...вида му;всичко...върши Мира.Според мен,трябваше първо нея да...съкратят сценаристите,защото обществото ще...загуби докато е в изолатора,няколко ценни сос...циологически прогнози.
3
5
 
13
 
! Отговори
? преди 10 години
Защо изобщо ги гледаме и коментираме тези? Нека в ефир да кажат параметрите си на договорите- за какви пари става въпрос? Анти държава управлявана и грабена в момента от фесове и изгладнели комунисти.
2
3
 
30
 
! Отговори
Иво преди 10 години
Мира ми изглежда много извратена.
1
2
 
31
 
! Отговори
йо преди 10 години
По - голям ръб скоро не бяхме гледали.